Referințele noastre

Ekkode este o agenție Web și Mobile, care oferă o gamă largă de servicii digitale, cum ar fi crearea de site-uri web sau aplicații mobile, portaluri și magazine online, implementarea referințelor sau proiectarea oricărui suport grafic.

Puteți vedea referințele noastre mai jos:

Mai multe informații despre categorii

Software web personalizat

Simplu și receptiv, economisiți timp și bani cu software-ul personalizat.

Software-ul personalizat este o soluție ideală pentru companiile care doresc să aibă o interfață simplificată. Funcțiile din software-ul dumneavoastră prezintă nevoile reale ale organizației și ale angajaților dumneavoastră. În plus, este ușor pentru noi să efectuăm întreținere, actualizări și orice alte modificări ale software-ului personalizat și, astfel, să ne asigurăm că acesta răspunde întotdeauna nevoilor dumneavoastră.

eCommerce

Un site de comerț electronic vă oferă o vitrină pe web.

Comerțul electronic este esențial pentru succesul comercianților cu amănuntul. Configurarea unui site e-commerce necesită mai multe dimensiuni ale site-ului dumneavoastră web pentru gestionarea catalogului, a creanțelor și a inventarului.

De pe site-ul dumneavoastră de e-commerce, clienții dumneavoastră vor putea consulta online catalogul produselor dumneavoastră, pot crea un coș, pot efectua o plată sigură și pot alege o metodă de livrare.

Design grafic

Alegeți grafica potrivită pentru a promova succesul afacerii dumneavoastră.

Designul grafic este punctul culminant al site-ului dumneavoastră web. Alegerea culorilor, imaginilor și fonturilor ar trebui să fie atent selectată și dezvoltată pentru a promova produsele și serviciile site-ului dumneavoastră web. Designul urmărește să creeze o identitate unică pentru site-ul dumneavoastră web, urmând în același timp tendințele modei de pe web.

Logo-ul unei companii este o componentă principală a imaginii și marketingului acesteia. Designerul grafic este responsabil pentru dezvoltarea unui logo, iar logo-ul trebuie să fie atent la simbolismul său pentru a crea o identitate vizuală unică.

Ekkode Logo