Termeni și condiții

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor serviciilor de dezvoltare / proiectare a site-ului web furnizate de Ekkode Dev SRL clientului.

Acceptare

Nu este necesar ca un client să fi semnat acceptarea acestor termeni și condiții pentru ca acestea să sepoată aplica. Dacă un client acceptă o ofertă, clientul va fi considerat că a îndeplinit condițiile aplicabile și a acceptat aceste condiții în întregime.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții. Orice cumpărare sau utilizare a serviciilor noastre implică faptul că ați citit și ați acceptat condițiile noastre generale.

Taxe

Costurile serviciilor furnizate de Ekkode sunt definite în estimarea proiectului pe care Clientul o primește prin e-mail. Cotațiile sunt valabile pentru o perioadă de 30 de zile. Ekkode își rezervă dreptul de a modifica sau de a refuza furnizarea unei estimări după expirarea a 30 de zile.

Cu excepția cazului în care avem o altă înțelegere cu clientul, toate serviciile de proiectare a site-urilor web necesită plata în avans a minimum treizeci și trei (33) la sută din oferta totală a proiectului înainte ca lucrarea să fie furnizată clientului pentru examinare. O a doua taxă de treizeci și trei (33) la sută este necesară după faza de dezvoltare, cu restul de treizeci și trei (33) la sută din estimarea totală a proiectului datorată la sfârșitul lucrării, înainte de încărcare pe server sau publicarea documentelor.

Plata serviciilor se datorează prin transfer bancar. Detaliile bancare vor fi disponibile pe facturi.

Recenzii ale clienților

Ekkode va oferi Clientului posibilitatea de a revizui aspectul și conținutul site-ului web în timpul fazei de proiectare și după finalizarea dezvoltării generale a site-ului web. La finalizarea proiectului, astfel de materiale vor fi considerate acceptate și aprobate, cu excepția cazului în care clientul notifică altfel Ekkode în termen de zece (10) zile de la data la care materialele sunt puse la dispoziția clientului.

Controlul timpului și al conținutului

Ekkode va instala și publica sau livra public site-ul web al clientului la data specificată în propunerea de proiect sau la data convenită cu clientul la primirea plății inițiale de către Ekkode, cu excepția cazului în care se solicită în mod specific o întârziere de către client și acceptata de Ekkode.

În schimb, Clientul este de acord să delege o singură persoană ca principal contact pentru a ajuta Ekkode să avanseze comisionul în mod satisfăcător și rapid.

În timpul proiectului, Ekkode va cere Clientului să furnizeze conținutul site-ului web; text, imagini, fișiere video și fișiere audio, dacă este necesar.

Nerespectarea conținutului site-ului web necesar

Ekkode este o companie mică; pentru a rămâne eficientă, trebuie să ne asigurăm că lucrările pe care le-am programat sunt efectuate la timp. În anumite ocazii, este posibil să trebuiască să respingem ofertele pentru alte lucrări și cererile pentru a ne asigura că lucrarea dvs. este finalizată la ora convenită.

De aceea vă rugăm să furnizați în prealabil toate informațiile solicitate. În orice ocazie în care nu se pot realiza progrese cu site-ul dvs. web, deoarece nu am primit informațiile solicitate în termenul convenit și, ca urmare, sunt întârziate, ne rezervăm dreptul de a impune o suprataxă de până la 'la 25%. Dacă proiectul dvs. implică optimizarea motorului de căutare, avem nevoie în prealabil de conținutul textual al site-ului dvs., astfel încât SEO să poată fi planificat și finalizat eficient.

Dacă sunteți de acord să ne furnizați informațiile solicitate și apoi nu reușiți să faceți acest lucru în termen de o săptămână de la începerea proiectului, ne rezervăm dreptul de a închide proiectul, iar soldul rămas devine imediat datorat. Pur și simplu, toate condițiile de mai sus indică faptul că nu ne dați undă verde pentru a începe până când nu sunteți gata să faceți acest lucru.

NOTĂ: Conținutul textului trebuie livrat ca un document Microsoft Word, PDF, e-mail (sau similar) cu paginile documentului furnizat, reprezentând conținutul paginilor relevante ale site-ului dvs. web. Aceste pagini ar trebui să aibă aceleași titluri ca și paginile site-ului convenit. Contactați-ne dacă aveți nevoie de clarificări în această privință.

Plată

Facturile vor fi furnizate de Ekkode, dar înainte de lansarea site-ului web live. Facturile sunt în mod normal trimise prin e-mail; cu toate acestea, Clientul poate alege să primească facturi pe hârtie. Facturile sunt scadente la primire. Conturile care rămân neplătite la treizeci (30) de zile de la data facturii vor fi supuse unei taxe de servicii în cuantum mai mare de un procent și jumătate (1,5%) pe lună din suma totală datorată.

Cheltuieli suplimentare

Clientul se angajează să ramburseze Ekkode pentru toate cheltuielile suplimentare necesare pentru finalizarea lucrărilor. Exemple ar fi achiziționarea de fonturi speciale, fotografii de stoc etc.

Browsere web

Ekkode depune toate eforturile pentru a se asigura că site-urile web sunt proiectate pentru a fi vizualizate de majoritatea vizitatorilor. Site-urile web sunt concepute pentru a funcționa cu cele mai populare browsere actuale (de exemplu, Firefox, Internet Explorer 8 și 9, Google Chrome etc.). Clientul recunoaște că Ekkode nu poate garanta funcționalitatea corectă cu toate software-urile browser-ului de pe diferite sisteme de operare.

Ekkode nu își asumă nicio responsabilitate pentru paginile web care nu se afișează în mod acceptabil în versiunile noi de browser lansate după ce site-ul web a fost proiectat și livrat clientului. Ca atare, Ekkode își rezervă dreptul de a oferi o ofertă pentru orice lucrare implicată în schimbarea designului site-ului web sau a codului site-ului web pentru a lucra cu software-ul browserului actualizat.

Implicit

Conturile neplătite la treizeci (30) de zile de la data facturii vor fi considerate ca fiind implicite. Dacă Clientul păstrează în mod implicit informații sau fișiere pe spațiul web Ekkode, Ekkode va șterge, la discreția sa, toate aceste elemente din spațiul său web. Ekkode nu este responsabil pentru orice pierdere de date rezultată din eliminarea serviciului. Eliminarea acestui material nu eliberează clientul de obligația de a plăti taxele neplătite percepute în contul clientului. Clienții cu conturi implicite sunt de acord să plătească Ekkode costuri rezonabile, inclusiv taxe legale și costuri de colectare de către agenții terțe, suportate de Ekkode în aplicarea acestor Termeni și condiții.

Rezilierea

Încetarea serviciilor de către Client trebuie solicitată printr-o notificare scrisă și va intra în vigoare la primirea notificării. Solicitările de reziliere a serviciilor prin e-mail sau telefon nu vor fi onorate până și dacă nu sunt confirmate în scris. Clientul va fi facturat pentru lucrările efectuate la data primei notificări de anulare pentru plata integrală în termen de treizeci (30) de zile.

Indemnité

Toate serviciile Ekkode pot fi utilizate numai în scopuri legale. Sunteți de acord să despăgubiți și să mențineți Ekkode inofensiv pentru orice reclamație rezultată din utilizarea serviciului nostru care vă dăunează sau cauzează daune oricărei alte părți.

Drepturi de autor

Clientul păstrează dreptul de autor asupra datelor, fișierelor și logo-urilor grafice furnizate de Client și acordă Ekkode drepturile de a publica și utiliza astfel de materiale. Clientul trebuie să obțină permisiunea și drepturile de utilizare a oricărei informații sau fișiere protejate de o terță parte. Clientul este în continuare responsabil pentru acordarea autorizației și drepturilor de utilizare a Ekkode și este de acord să despăgubească și să mențină Ekkode inofensiv pentru orice pretenții rezultate din neglijența sau incapacitatea clientului de a obțineți permisiunile de copyright corespunzătoare. Un contract de proiectare și / sau plasare a site-ului web va fi considerat ca o garanție de către Client către Ekkode că toate aceste permisiuni și autorități au fost obținute. Se poate solicita o dovadă a autorizațiilor și a autorităților.

Streaming media standard

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în cotația proiectului, prezentul Acord presupune că întregul text va fi furnizat de Client în format electronic (prin e-mail sau FTP) și că toate fotografiile și alte elemente grafice vor fi furnizate fizic într-o imprimare de înaltă calitate potrivită pentru digitalizare sau electronic în format .gif, .jpeg, .png sau .tiff. În timp ce Ekkode va face toate încercările rezonabile de a returna imaginile sau materialele tipărite furnizate clientului pentru a fi utilizate la crearea site-ului web al clientului, o astfel de returnare nu poate fi garantată.

Termeni de acces

Dacă site-ul web al Clientului urmează să fie instalat pe un server terță parte, Ekkode trebuie să aibă acces temporar de citire / scriere la directoarele de stocare ale Clientului, care trebuie să fie accesibile prin FTP. În funcție de natura specifică a proiectului, este posibil să fie necesară configurarea altor resurse pe server.

Modificări după plasare

Ekkode nu își poate asuma responsabilitatea pentru modificările cauzate de o terță parte pe paginile Clientului odată instalate. Astfel de modificări includ, dar nu se limitează la adăugiri, modificări sau ștergeri.

Numele de domeniu

Ekkode poate achiziționa nume de domenii în numele Clientului. Plata și reînnoirea acestor nume de domeniu sunt responsabilitatea Clientului. Pierderea, anularea sau nu a domeniului cauzată de neplată sau de întârziere nu este responsabilitatea Ekkode. Clientul ar trebui să țină o evidență a termenelor de scadență a plății pentru a se asigura că plata este primită la timp.

General

Plata de către Client a unui avans asupra costurilor constituie acordul și acceptarea acestor Termeni și Condiții. Plata online este o acceptare a termenilor și condițiilor noastre.

Managementul rețelelor sociale

Marketingul și gestionarea rețelelor sociale sunt definite ca ajutând un client să își promoveze produsele sau serviciile prin intermediul canalelor de socializare. Ekkode va onora componentele pachetului dvs. de socializare ales, cu condiția să fie deservit un contract de minimum 3 luni și să se primească plăți lunare în avans. În cazul în care plata nu este primită la timp, regretăm că lucrările ulterioare sunt întrerupte până când aceasta nu este corectată.

Lege aplicabilă

Acest acord este guvernat de legislația europeană sau de legislația Statelor Unite, în funcție de locația clientului.

Ekkode Logo